< Tillbaka

Ulla vann stort i Bonuslotten

Ulla vann över 30.000 kronor i Bonuslotten. Foto: Ekaterina Savoshchenko

Jag tycker om att dela med mig

Ulla fick titta efter både en och två gånger i dragningslistan innan hon trodde att det var sant. Gudbarnets födelseår och månad gjorde henne 30729 kronor rikare! Vinstslanten delas generöst med både gudbarn och egna barnbarn.

Hon har två Datumlotter och Bonuslotter för vart och ett av årets månader. Ulla Rindestam Kullberg i Skivarp har fördelat nästan alla släktingars födelsedatum som lottnummer och tycker att lotterna ger henne en stunds nöje, samtidigt som hon mer än gärna bidrar till välgörande ändamål.

– Jag har själv haft cancer, min man Claes har haft prostatacancer och jag känner många som drabbats av bröstcancer. Det känns fint att genom lotteriet kunna stötta något så bra som cancerforskning.

När vinsten föll på Bonuslotten med gudbarnets födelseår och månad delade Ulla frikostigt med sig av de 30729 kronorna till både gudbarn och barnbarn.

– Jag blev jätteglad över vinsten och jag tycker om att dela med mig. Både gudbarnet och hennes syskon fick en slant, liksom mina egna två barnbarn och vår son som fyllde 40 strax efter att jag vann, säger Ulla som själv firar 70 år i år och planerar för en resa till solen tillsammans med maken.

– Vi har varit ett par i 50 år och gått igenom mycket tillsammans, både glädje och sorg, och vi gillar att sätta guldkant på tillvaron. När jag fyllde 60 hade vi en stor fest med orkester och dans och när jag fyllde 65 åkte vi till Rhodos där vi också fick dansa, äta gott och ha roligt, säger Ulla och berättar att hon alltid älskat att dansa. Hon och Claes dansar allt ifrån schottis till hambo och vals.

– Före pandemin åkte vi på dans två gånger i månaden. Vi åkte på dansfestivaler med många orkestrar och har haft så trevligt i dansens virvlar. Det hoppas jag också att vi ska kunna återuppta snart igen.

 

Ulla vann 2022