*Fakturaavgift tillkommer med 15 kr. Erbjudandet gäller en gång per person, längst till 2024-12-15 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din gåva får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan gåvan komma att ersättas av liknande vara. Vi kommer att lagra de personuppgifter du lämnar här och kan även komma att komplettera dessa i efterhand för att kunna fullgöra våra kundåtagande, leva upp till lagar och regler, samt för marknadsföring. Lotteriets förmånstagare, Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet, delar personuppgiftsansvaret med Lottericentralen, som hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Mer om detta, fullständiga villkor, licenstid och vinstplan kan du läsa om på datumlotteriet.se/allmannavillkor. Spelar du för mycket? Läs om spelansvar på datumlotteriet.se/spelansvar.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

BONUSLOTTEN

Öka dina chanser att bli en vinnare för endast 59 kr!

1 st Bonuslott – 59 kr*

Vinn på ditt valda ÅR och MÅNAD eller bara på ÅR eller MÅNAD.

Bonuslotten

Årtal och månad blir ditt lottnummer i Bonuslotten, ÅÅMM (till exempel: 5903, alltså år: 59 månad: 03). Du kan vinna högsta vinsten på hela det valda numret – eller bara på ett årtal (ex 66) eller en månad (ex 02), i separata dragningar.
Dragning sker en gång per månad.

Resultat från Bonuslottens dragningar medföljer i lottutskicket och finns också här på hemsidan.

Vi har garanterad vinstbevakning så du går aldrig miste om en vinst.

Vinster

I Bonuslotten är det årtal och månad (ÅÅMM) som blir ditt lottnummer. Du kan du vinna på hela ditt lottnummer (ÅÅMM) eller bara på ett år (ÅÅ) eller en månad (MM).

*Vinsterna utgörs av en rörlig summa som baseras på lottförsäljning. 45% av den totala omsättningen av sålda lotter avsätts till vinster. Om draget vinstnummer i respektive vinstgrupp innehas av en vinnare, så erhåller vinnaren hela vinstsumman. Om draget vinstnummer i respektive vinstgrupp innehas av flera vinnare, så delar vinnarna lika på aktuell vinstsumma.

Vinst!

Ulla Rindestam Kullberg blev 30.729 kronor rikare på gudbarnets födelseår och månad. Läs mer om våra vinnares vinstberättelser!

Lotteriet som gör nytta!

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Över 8 000 drabbas årligen i Sverige, mellan 5 och 10 procent av fallen beror på ärftlighet. Idag lever över 90 000 kvinnor som någon gång fått en bröstcancerdiagnos.

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen. Varje år får ca 10 000 män sjukdomen och ca 2 500 dör. Över 85.000 män lever med diagnosen. Att prostatacancer är så vanligt är inte allmänt känt.

Nanne Grönvall har valt hundens födelsedag som lottnummer

Nanne Grönvall är med i Datumlotteriet för dess viktiga ändamål. Och när den folkkära sångerskan skulle välja ett personligt lottnummer – sitt datum – så valde hon att hylla familjens ögonsten och tog samojeden Ripleys födelsedag.

Det ska vara enkelt att betala

Oavsett om du gillar att swisha eller att hålla i en vanlig pappersfaktura så har vi betalningsalternativet för dig. Betala dina lotter enkelt med faktura, Autogiro, e-faktura, kort eller Swish.