*Fakturaavgift tillkommer med 15 kr. Erbjudandet gäller en gång per person, längst till 2024-12-15 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Vi kommer att lagra de personuppgifter du lämnar här och kan även komma att komplettera dessa i efterhand för att kunna fullgöra våra kundåtagande, leva upp till lagar och regler, samt för marknadsföring. Lotteriets förmånstagare, Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet, delar personuppgiftsansvaret med Lottericentralen, som hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Mer om detta, fullständiga villkor, licenstid och vinstplan kan du läsa om på datumlotteriet.se/allmannavillkor. Spelar du för mycket? Läs om spelansvar på datumlotteriet.se/spelansvar.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Lotten med dubbla vinster!

Stötta kampen mot bröst- och prostatacancer samtidigt som du kan vinna upp till två miljoner.

Halva priset på första lotten

- 50% rabatt på första lotten
- Spela på ditt favoritdatum
- Vinstchanser varje dag

Totalt  150 kr* 
Ditt pris 75 kr*

Tänk om allt vore dubbelt så bra

Tänk att alltid få två glassar istället för en. Tänk att ha två väldresserade hundar istället för en eller att vinna upp till två miljoner samtidigt som du stöttar kampen mot bröst- och prostatacancer. Med Datumlotteriet kan du iallafall få det sistnämnda. Spela på ditt favoritdatum och ha vinstchanser varje dag.

En datumlott kostar 150 kronor* men just nu får du 50% rabatt och betalar endast 75 kronor* för din första lott.

Ditt lottbrev skickas direkt till din fysiska eller digital brevlåda i mitten av varje månad med lottbevis och faktura*. Vi har ingen bindningstid och du väljer helt själv hur länge du vill vara med.

*Fakturaavgift 15 kronor tillkommer om du inte betalar med Autogiro eller e-faktura

Gun-Britt vann 900 000 kr

– Jag var helt lugn tills jag tryckte på stoppknappen. När hjulet saktade in tappade jag kollen, tills kontrollanten gjorde tummen upp! skrattar Gun-Britt Lahti från Kiruna. Hon snurrade fram 900.000 kronor på Jackpotthjulet under hennes och maken Nisses första Stockholmsresa.

Lotteriet som gör nytta!

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Över 8 000 drabbas årligen i Sverige, mellan 5 och 10 procent av fallen beror på ärftlighet. Idag lever över 90 000 kvinnor som någon gång fått en bröstcancerdiagnos.

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen. Varje år får ca 10 000 män sjukdomen och ca 2 500 dör. Över 85.000 män lever med diagnosen. Att prostatacancer är så vanligt är inte allmänt känt.

Nanne Grönvall har valt hundens födelsedag som lottnummer

Nanne Grönvall är med i Datumlotteriet för dess viktiga ändamål. Och när den folkkära sångerskan skulle välja ett personligt lottnummer – sitt datum – så valde hon att hylla familjens ögonsten och tog samojeden Ripleys födelsedag.

Det ska vara enkelt att betala

Oavsett om du gillar att swisha eller att hålla i en vanlig pappersfaktura så har vi betalningsalternativet för dig. Betala dina lotter enkelt med faktura, Autogiro, e-faktura, kort eller Swish.