Sol-Britt vann över 18.000 kronor på Bonuslotten!

Bonuslotten har rörlig vinst och Sol-Britt vann rejält.

"Jag trodde kompisarna skämtade"

Datorn är trasig och glasögonens styrka räcker inte längre till. Vinsten från Bonuslotten kunde inte kommit lägligare för Sol-Britt Johansson.

– Men först trodde jag att det var en kompis som skojade med mig, skrattar hon.

 

Sol-Britt Johansson i Salbohed hade två Datumlotter och utökade med tre Bonuslotter för bara ett halvår sedan. När telefonen ringde och en kvinna gratulerade till vinsten på 18.225 kronor var Sol-Britt Johansson till en början säker på att det var en kompis som skojade.

Ja, mina vänner kan vara så där skämtsamma. När jag förstod att det var på riktigt blev jag jätteglad, skrattar Sol-Britt och säger att en del av slantarna ska gå till en ny dator.

Sol-Britt sköter räkningar, lägger patiens och håller kontakten med vännerna via datorn.

– Tack vare Facebook har jag bland annat kommit i kontakt med gamla skolkamrater från Folkskolan. I Coronatider har det varit extra värdefullt. Men nu har datorn börjat krångla.

När Sol-Britt fyllde år hade hon en Facebookinsamling till Cancerfonden, och det är också stödet till cancerforskningen som gör att hon väljer Datumlotteriet och Bonuslotten.

Jag miste min sambo i cancer för fem år sedan och senare tog jag Datumlotter i både hans och mitt eget födelsedatum.  Jag hoppas att forskningen ska bidra till att kommande generationer, mina barn och barnbarn, slipper gå igenom samma sak, säger Sol-Britt.

Till Bonuslotterna har hon valt de tre barnens födelsedatum. Denna gång föll vinsten på dottern Susannes födelsedatum 0604.

Men det är inte Sol-Britts första vinst. Hon har vunnit allt ifrån 100 till 500 kronor tidigare, på Datumlotteriet.

Jag är jättenöjd, och den här vinsten kom helt rätt i tid. Förutom att datorn krånglar så upptäckte jag nyligen att glasögonen kändes för svaga, när jag satt och löste korsord. Den nya vinsten räcker nog till både dator och glasögon, så det var en bra tajming!

 

Sol-Britt vann 2020