Läs om spel, risker och självavstängning HÄR

Om Datumlotteriet

Datumlotteriet är Sveriges mest personliga lotteri där du själv väljer ett datum som lottnummer. Du kan vinna upp till 2 miljoner kronor på ditt favoritdatum – och stötta kampen mot bröst- och prostatacancer!

Lotteriets överskott går till förmånstagarna Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet. Visionen är att Datumlotteriet och tillhörande Bonuslotten ska bjuda på ansvarsfull spänning med stora vinstchanser och samtidigt hjälpa organisationerna att fortsätta sitt arbete med att besegra bröst- och prostatacancer.

Datumlotteriet står under Spelinspektionens tillsyn och kontroll och vårt lotteri bedrivs med licens beviljat av Spelinspektionen. Besök www.spelinspektionen.se.

Datumlotteriets första dragningar startades den 15 december 2009. Lotteriet administreras av Nordic Lottery, ett operatörsbolag med lång erfarenhet av att hjälpa ideella organisationer att sköta sin lotteriverksamhet. Nordic Lottery är Sveriges ledande aktör inom uppdragslotterier.

Läs mer om hur Datumlotteriet fungerar här.

Din bröllopsdag kan bli ditt lottnummer

Din bröllopsdag kan bli ditt lottnummer

Ditt favoritdatum kan bli din nästa vinstlott!

Det bästa och mest personliga med Datumlotteriet är förutom alla chanser till vinst, att du väljer ditt eget lottnummer. År, månad och dag. Välj ett eget lottnummer, kanske din bröllopsdag, ditt barns födelsedatum, barnbarn, bara fantasin sätter gränsen!