Läs om spel, risker och självavstängning HÄR

Gå med och välj ditt favoritdatum

 

Du får din första lott för endast 69* kr och en fin premie, påslakansetet Hylton från Vinga, utan extra kostnad. I Datumlotteriet har du vinstchans varje dag och högsta vinsten är 2 000 000 kr! Efter att du betalat första månaden deltar du i månadsvisa dragningar med ditt utvalda favoritdatum för endast 150* kr/månad och lott. Ditt lottbrev skickas i mitten av varje månad och innehåller ditt lottbevis, faktura och dragningslista. Du väljer själv när du vill avsluta din lott genom att kontakta kundservice.

Allt överskott från lotteriet går till Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet.

*Fakturaavgift på 15 kr tillkommer.

Det går även bra att ringa på 08-711 65 11 eller maila in din beställning till kundservice@datumlotteriet.se

Välj ditt lottnummer

År:
Månad:
Dag:

Datumlotteriets förmånstagare, Prostatacancerförbundet och Bröstcancerförbundet, får varje år miljoner i överskott. Pengarna går både till forskning och för att ge kroniskt sjuka ett bättre liv.

– Vi är oerhört glada och tacksamma för vårt fina samarbete. Tack vare bidraget från lotteriet kan vi fortsätta stödja viktiga forskningsprojekt, utveckla kompetensen hos vårdpersonal och patientföreträdare, öka allmänhetens kunskap om sjukdomen och bedriva påverkansarbete för en bättre prostatacancervård, säger Göran Hellberg, generalsekreterare på Prostatacancerförbundet.

Risker med spel

För de allra flesta människor innebär spelandet spänning och underhållning. Men vi vet att cirka två procent av befolkningen har problem med sitt spelande. Den som har spelproblem har svårt att kontrollera sitt spelande och lägger ner för mycket tid och pengar på spel. Spelandet kan då få hälsomässiga, sociala och ekonomiska konsekvenser. Detta påverkar även anhöriga negativt. Den mest allvarliga formen av spelproblem är spelberoende. Då behöver man ofta behandling och hjälp för att komma ur sitt beroende.

Spelproblem finns i hela befolkningen och kan drabba alla oavsett bakgrund. Men personer som saknar stabila och trygga levnadsförhållanden löper en större risk att utveckla problem.

Här kan du läsa mer om spelansvar