Erbjudandet gäller endast en gång per person, längst till 2024-03-31 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Fakturaavgift på 15 kr tillkommer om du inte väljer att betala din lott med Autogiro eller e-faktura. Din gåva får du ca 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Vi kommer att lagra de personuppgifter du lämnar här och kan även komma att komplettera dessa i efterhand för att kunna fullgöra våra kundåtagande, leva upp till lagar och regler, samt för marknadsföring. Lotteriets förmånstagare, Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet, delar personuppgiftsansvaret med Lottericentralen, som hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Mer om detta, fullständiga villkor, licenstid och vinstplan kan du läsa om på datumlotteriet.se/allmannavillkor. Spelar du för mycket? Läs om spelansvar på datumlotteriet.se/spelansvar.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Välj ditt erbjudande

Just nu får du 34% rabatt på din första nya lott och dessutom en fin gåva

Över 61 miljoner kronor i vinster

Datumlotteriet är Sveriges mest personliga lotteri där du själv väljer ett datum som lottnummer. Du kan vinna upp till 2 miljoner kronor på ditt favoritdatum – och stötta kampen mot bröst- och prostatacancer!

1 st Datumlott kostar 150 kr* styck men just nu får du 34% rabatt på din första nya lott och betalar endast 99 kr för din första lott! Dessutom får du en fin gåva – helt utan extra kostnad.

Ditt lottbrev skickas direkt till din brevlåda i mitten av varje månad och innehåller ditt lottbevis och faktura. Det är ingen bindningstid och du väljer själv hur länge du vill vara med.  

*15 kr tillkommer i fakturaavgift

Välj din gåva

Rosti-set med två Margretheskålar i 1,5 liter och 3 liter med tillhörande lock som gör skålarna extra användbara. Två populära storlekar att ha i köket. Margretheskålen är hållbar och stadig. Värde 349 kr

4 st vattenglas från den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Fyra stycken fina vattenglas som passar alla festliga och vardagliga tillfällen. Värde 556 kr

1 st pajform i stengods. En klassisk och vacker ugnsform som är perfekt för tillagning av härliga pajer eller andra rätter. Den invändiga glasyren gör formen lätt att diska. Tål ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Värde 499 kr

Gun-Britt vann 900.000 kr

– Jag var helt lugn tills jag tryckte på stoppknappen. När hjulet saktade in tappade jag kollen, tills kontrollanten gjorde tummen upp! skrattar Gun-Britt Lahti från Kiruna. Hon snurrade fram 900.000 kronor på Jackpotthjulet under hennes och maken Nisses första Stockholmsresa.

Lotteriet som gör nytta!

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Över 8.000 drabbas årligen i Sverige, mellan 5 och 10 procent av fallen beror på ärftlighet. Idag lever över 90.000 kvinnor som någon gång fått en bröstcancerdiagnos.

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen. Varje år får ca 10.000 män sjukdomen och ca 2.500 dör. Över 85.000 män lever med diagnosen. Att prostatacancer är så vanligt är inte allmänt känt.

Nanne Grönvall har valt hundens födelsedag som lottnummer

Nanne Grönvall är med i Datumlotteriet för dess viktiga ändamål. Och när den folkkära sångerskan skulle välja ett personligt lottnummer – sitt datum – så valde hon att hylla familjens ögonsten och tog samojeden Ripleys födelsedag.

Det ska vara enkelt att betala

Oavsett om du gillar att swisha eller att hålla i en vanlig pappersfaktura så har vi betalningsalternativet för dig. Betala dina lotter enkelt med faktura, Autogiro, e-faktura, kort eller Swish. 

Kenneth snurrade fram 900.000 kr!

Den 28 april 1945 är inte bara Kenneth Engströms födelsedatum, det är också datumet som tog hem en storvinst till den förre byggnadsmålaren.

– Jag visste att jag vunnit minst en halv miljon, men så snurrade jag hem 400.000 till! skrattar en nöjd Jackpottvinnare.